• Zavolejte nám
    725 371 327
  • Otevírací doba
    PO - PÁ 9:00 - 12:00
  • Napište nám
    sarka.pravdova@rcmozaika.cz

Dokumenty

Dokumenty

Dokumenty RC Mozaika k nahlédnutí.

Výroční zprávy (4 soubory)

Stanovy (1 soubor)

Nové stanovy platné od roku 2012.


Dočasné omezení služeb fyzioterapeutky (1 soubor)

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ (1 soubor)

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem novinek nebo návštěvníkem webu,svěřujete nám své osobní údaje. My zodpovídáme za jejich ochranu a zabezpečení. Seznamte se, prosíme, s ochranou osobních údajů, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení o ochraně osobních údajů).
 

Kdo je správce?
Jsme společnost Mozaika, z.s. (nezisková organizace), IČO 22833404, se sídlem Přívozní 1036/9, Lovosice, 41002, která provozuje rodinné centrum a webovou stránku www.rcmozaika.cz.

Vaše osobní údaje zpracovávám jako správce, tj. určujeme, jak budou osobní údaje
zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další
zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.
 

Kontaktní údaje
Pokud se na nás budete chtít v průběhu zpracování obrátit, můžete nás kontaktovat
na tel. čísle 725 371 327 nebo na e-mail: sarka.pravdova@rcmozaika.cz


Prohlašujeme

Prohlašujeme, že jako správce vašich osobních údajů splňuji veškeré zákonné
povinnosti vyžadované platnou legislativou, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a
GDPR, a tedy že:
budeme zpracovávat vaše osobní údaje jen na základě platného právního důvodu, a to
především oprávněného zájmu, plnění smlouvy, zákonné povinnosti či uděleného souhlasu,
plníme dle článku 13 GDPR informační povinnost ještě před zahájením zpracování
osobních údajů, umožníme vám a budeme vás podporovat v uplatňování a plnění vašich
práv podle zákona o ochraně osobních údajů a GDPR.


Rozsah osobních údajů a účely zpracování
Zpracováváme osobní údaje, které nám/mi svěříte sami, a to z následujících
důvodů (pro naplnění těchto účelů):


● poskytování služeb, plnění smlouvy a závazků získaných dotačních titulů pro registraci klientů (jakožto nezisková organizace)
vaše osobní údaje v rozsahu: e-mail, jméno a přijmení, telefonní číslo, nezbytně potřebujeme k plnění smluvních podmínek
(např. zaslání přístupů do aplikace, zasílání online kurzu, atd, dodání zboží.


● vedení účetnictví
Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) nezbytně potřebujeme,
abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.


● marketing - zasílání newsletterů
Vaše osobní údaje (e-mail a jméno), pohlaví, na co klikáte v e-mailu a kdy je
nejčastěji otevíráte využíváme za účelem přímého marketingu - zasílání obchodních
sdělení. Jste-li naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, neboť důvodně
předpokládáme, že vás naše novinky zajímají, a to po dobu 5 let od poslední
objednávky.
Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery jen na základě vašeho
souhlasu. V obou případech můžete tento souhlas odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu.


● pokročilý marketing na základě souhlasu
Pouze na základě vašeho souhlasu vám můžeme zasílat také inspirující nabídky
třetích osob nebo využít e-mailovou adresu např. pro remarketing a cílení reklamy na
Facebooku, a to po dobu 5 let od udělení souhlasu. Ten lze samozřejmě kdykoli
odvolat prostřednictvím našich kontaktních údajů.


● fotografická dokumentace - živé akce, semináře, kurzy, kroužky, apod.
Vaše osobní údaje si ponecháváme po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví
delší dobu k jejich uchování nebo jsme v konkrétních případech neuvedli jinak.


Cookies
Při procházení našich/mých webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho
se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření
návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako svůj
oprávněný zájem správce, neboť věříme, že díky tomu vám můžeme nabídnout ještě lepší
služby.


Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu.
Naše webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních
údajů. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.


Zabezpečení a ochrana osobních údajů
Chráníme osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které
odpovídají stupni technického rozvoje. Chráníme je jako kdyby byly naše vlastní.


Přijali jsme a udržujeme veškerá možná (aktuálně známá) technická a
organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních
údajů.


Předání osobních údajů třetím osobám
K vašim osobním údajům mají přístup naši zaměstnanci a spolupracovníci.
Pro zajištění konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážeme zajistit
vlastními silami, využíváme služeb a aplikací zpracovatelů, kteří umí data ochránit
ještě lépe než mya na dané zpracování se specializují.


Jsou to poskytovatelé následujících platforem:
SmartSelling a.s.
Facebook
Google
účetní firma


Je možné, že se v budoucnu rozhodneme využít další aplikace či zpracovatele,
pro usnadnění a zkvalitnění zpracování. Slibujeme/slibuji vám však, že v takovém případě
při výběru, budu na zpracovatele klást minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu
zpracování jako na sebe.


Předávání dat mimo Evropskou unii
Veškeré zpracování osobních údajů bude prováděno na území EU.

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních
údajů
V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z
těchto práv využít, prosím, kontaktujte nás/mě prostřednictvím e-mailu: sarka.pravdova@rcmozaika.cz
 

Máte právo na informace, které je plněno již touto informační stránkou se zásadami
zpracování osobních údajů.
 

Díky právu na přístup nás/mě můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 14 dní, jaké
vaše osobní údaje zpracováváme a proč.
 

Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte
právo na doplnění a změnu osobních údajů.
 

Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracováváme vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádíme zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování.
 

Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z
newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechceme na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažeme veškeré vaše osobní údaje  ze systému
všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebujeme 7
dní.
 

V některých případech jsme vázánia zákonnou povinností, a např. musím
evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy
smažeme všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budeme/budu informovat na e-mail.


Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházíme/nezacházím v souladu se zákonem, máte
právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budeme moc
rádi pokud nejprve budete o tomto podezření informovat nás, abychom/abych s tím mohli něco udělat a případné pochybení napravit.


Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasíláme jste-li náš zákazník na
základě našeho/mého oprávněného zájmu.
 

Pokud zákazníkem ještě nejste, posílám/e vám je jen na základě vašeho souhlasu. V obou
případech můžete ukončit odběr našich/mých e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v
každém zaslaném e-mailu.
 

Mlčenlivost
Dovolujeme si Vás ujistit, že naši zaměstnanci i spolupracovníci, kteří budou
zpracovávat Vaše osobní údaje, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních
údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení
Vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových
vztahů s námi. Bez vašeho souhlasu nebudou vaše osobní údaje vydány žádné jiné
třetí straně.

Tyto zásady zpracování osobních údajů platí od 25.5.2018